maanantai 27. huhtikuuta 2009

Kaikki on tyytyväisiä

Vaalit on takana, ja tulos on selvä. Itse olen kuullu monilta kommentteja, että tulos tyydyttää kaikkia. En olisi uskonu etukäteen, että vaaleissa voi tulla tulos, joka ilahduttaa kaikkia.

Hieno tilanne lähteä juhlimaan Wappua!
http://wappu.kyweb.org/
http://www.wappu.fi/

Vaalikamppailu oli puolin ja toisin siistiä. Itse uskon kuitenkin, että (vähintään) puolet äänistä tuli pelottelulla. Kylterit pelotteli pahoilla teekkareilla ja teekkarit pelotteli kyltereillä, jotka äänestää vain kylteriä. Taikkilaisista en valitettavasti osaa sanoa.

Pakko kuitenkin onnitella tulevan Aalto-yliopiston kauppatieteilijöitä. Teillä oli paras kamppanja. Äänestysaktiivisuus oli huimaa - korkeammaksi sitä tuskin saa koskaan.

On mielenkiintoista, miten uus edari lähtee liikkeelle. Ääneen ei varmaan sais sanoa, mut selväähän on, et tekniikan alan opiskelijoita on selkeä enemmistö uudessa edarissa...

***

KY:ltä ja TOKYO:lta tuli TKY:lle ehdotus uuden ylioppilaskunnan organisaatiosta. Mulla on se tässä nenän edessä. Tää on kuitenkin luottamuksellinen paperi. Taas yksi 40-sivuinen dokkari joka on "salainen". En itse uskalla kirjoittaa jutusta enempää ku mitä oli jo iltakouluraportissa sanottu.

Itse tykkään kyl siitä, että vuoden alusta ylioppilaskunnat yhdistyy. Hulluhan asioista julkisesti keskustelis. Saattais osoittautua, et joku ajattelee toisin. Nyt kun panttaa tietoa riittävästi, voi itse pystyä vaikuttamaan tulevienkin polvien mielipiteisiin. Hei nythän on mahdollista kahmia valtaa! Tieto on valtaa! Kerää itsellesi niin paljon tietoa ku mahdollista.. ja tärkein osuus: ÄLÄ jaa sitä muille. Kylterit kävi jo hallinto-oikeudessa osoittamassa, että päätöksien julistaminen salaisiksi on sallittua. Ilman meitä Suomi ei kyllä tästä lamasta nouse!

***

Otetaan vielä kolmaskin aihe samaan postaukseen. Kävin tossa vaalien alla kommentoimassa KYwebissä paria blogia, mut vain yksi viidestä lähettämästäni kommentista pääsi läpi (sekin vasta vaalien jälkeen). Uskon syyn olleen se, että kommenteissa oli mainittu tämän blogin osoite! En olis uskonu, et meidän blogista tulee näin nopeesti foorumi joka bännätään.. Koskakohan TKY ja TOKYO tekee saman??

1 kommentti:

  1. Nopeella aikataululla kyseinen KY:n organisaatio dokkari tulikin julkiseksi... mielenkiintoista :)

    http://virallinen.kyweb.org/files/2009/04/liite-13_kyh-ayy-muistio.pdf

    Hyvä näin!

    VastaaPoista