keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Voiko päivä enää ihanammin alkaa...?

Ihanaa.
Aurinko paistaa.
Ja Olli oli Aallon harjalla.
Viestitti TKYE:lle, että nyt on AYY:n organisaatiota taustoittava dokumentti saatavilla muualtakin kuin tuskaisesta sharepointista. Nimittäin KYwebistä!

KYweb on kyllä todellinen aarre. Käyttäjäystävällisen viestinnän kärjessä! KYE:n kokous oli ke 23.4. ja jo ti 28.4. löytyy päätösluettelo ja pöytäkirja liitteineen ja esityksineen netistä. *nyyhkynnyyhkyn* olisipa TKY:lläkin... Vaikka nyt pitää kyllä vähän katsoa peiliin... Olisi pitänyt keltanokkana osata tuulettaa TKY:n laivaa ja ajaa läpi ViTi-sektorin kehittäminen. Välillä vähän hävettää, että kun meillä ei ole KYwebin kaltaista viestinnän nuoruudenlähdettä, vaan norsunluutorni torppautuu Ostarin kylkeen.

Rakas uusi AYYE, voisitteko panostaa tähän asiaan. Ihan heti, kun teillä on valtaa. Että hankitaan käyttäjä- ja adminystävälliset webbisivut, joilta löytyy oikeaa tietoa oikea-aikaisesti. Ei muhinoida.

P.S. Joo, lehdet ja lippulappuset on ihan kivoja. Mut hei. Ootteko kuulleet Intternetistä? Joo, siellä on nykyään aika moni. Monta tuntia päivässä. Surffaten aallon harjalla auringon paisteessa.

1 kommentti:

  1. Ooh joooo, adminystävälliset webbisivut <3
    Ja hakumahdollisuus, jotta löytää nopeasti sen tiedon jota tarvii.
    Ja foorumi tms jossa voi avautua tilojen huonosta kunnosta ja seurata niiden korjausta.
    Ja tapahtumakalenteri, jonka voi napata google-kalenteriinsa! Ja yhdistyksille mahdollisuus syöttää sinne omat tapahtumansa.

    Näitä kaipais kyllä.

    VastaaPoista